Heb je je ooit afgevraagd hoe we al onze prachtige jurken ontwerpen en maken? Welnu, voor het eerst geeft ons ontwerpteam je een exclusief kijkje achter de schermen om te laten zien hoe onze prachtige jurken worden gemaakt. Lees verder om te ontdekken hoe je droomjurk werkelijkheid wordt ...

Jurken, jurken en nog meer jurken

We ontwerpen alle jurken van WED2B hier in het VK. Achter de schermen volgen we voortdurend de nieuwste trends in catwalks, onderzoeken we productgegevens en, het allerbelangrijkste, luisteren we naar feedback van bruiden. Het is echt een droomjob! Vervolgens kiezen we de belangrijkste trends voor elk seizoen en gaan we aan de slag, waar het echte plezier begint.

achter de schermen - ontwerpen

Een flatterend silhouet creëren

We beginnen met het mixen en matchen van verschillende roktegels met verschillende lijven om gloednieuwe silhouetten te creëren. Deze vormen de basis van elke jurk en elke stijl moet flatterend en super comfortabel zijn om te dragen.

Achter de schermen bij WED2B

Stroken luxueuze stoffen

Bij WED2B staan ​​we ook bekend om onze luxe stoffen en hoogwaardige ontwerpen, dus het is belangrijk dat het materiaal dat we kiezen absoluut perfect is. Achter de schermen zoeken we voortdurend naar nieuwe stoffen om aan de trends van elk seizoen te voldoen en deze aan onze exclusieve collecties aan te passen. Onze jurken hebben ook tal van fantastische versieringen en we zijn dol op het vinden van de glinsterende tulles, kralen, pailletten en kanten applicaties die onze jurken echt uniek maken.

Stoffen kiezen, achter de schermen bij WED2B

Hand tekenen van elk detail ...

We schetsen al onze ontwerpen met de hand in het Verenigd Koninkrijk en elke schets is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat deze perfect bij een van onze collecties past. Ons Anna Sorrano-collectie gaat bijvoorbeeld helemaal over klassieke elegantie, terwijl onze Heidi Hudson-ontwerpen meer een Boheemse uitstraling hebben. We hebben dit altijd in gedachten wanneer we beginnen te tekenen.

Nieuw ontwerp achter de schermen schetsen met WED2B

Dat allerbelangrijkste vleugje magie ...

Dan gaat het allemaal om de verfraaiingen! Onze speelse Viva Bride-collectie staat bekend om zijn schittering, dus deze jurken hebben veel glitter, kralen en pailletten. De jurken in onze Signature-collectie zijn ontworpen om een ​​fashion statement te maken, dus je kunt veel trendy glans verwachten! Als alternatief gaat ons verfijnde Anna Sorrano-collectie over ingetogen chic. Voor deze collectie voegen we hier en daar misschien een paar subtiele glinsteringstips toe.

Ongelofelijk kralenwerk achter de schermen met WED2B

Het ontwerp realiseren ...

Zodra we een voltooide schets hebben, gebruiken we modetape en een mannequin om te bepalen waar de naden, halslijn en andere details zullen komen. Dit is wanneer de echte magie gebeurt en elk ontwerp tot leven komt!

Werken aan nieuwe ontwerpen achter de schermen bij WED2B

Laag voor laag elegant kant

We leggen vervolgens verschillende soorten kant, zoals Chantilly of Guipure, met de hand op, totdat we de look precies goed hebben.

Kanten plaatsing achter de schermen bij WED2B

De laatste paar puntjes op de i

Dan begint het technisch te worden. We gebruiken een computerprogramma om de kant te verfijnen, zodat we lagen kunnen toevoegen of verwijderen totdat we gelukkig zijn. We stoppen pas als het hele team zeker weet dat het ontwerp in alle opzichten perfect is. Dit wordt de droomjurk van een gelukkige bruid, dus het moet kloppen!

Ervoor zorgen dat elke jurk als een droom past

We zijn trots op de pasvorm en kwaliteit van elke WED2B-jurk, dus een echt model probeert elk ontwerp om ervoor te zorgen dat het perfect past. We moeten weten dat elke jurk er prachtig uitziet en super comfortabel is om te dragen.

Werken aan kant plaatsing achter de schermen bij WED2B

Fantastische accessoires

Zodra het ontwerp absoluut perfect is en de jurken in productie zijn, kunnen we spelen met accessoires! We matchen elk ontwerp met de ideale stukken uit onze Amixi-collectie, zoals onderrokken, tiara's en sluiers, zodat we bruiden kunnen inspireren om verschillende looks te proberen. We fotograferen ook elke outfit op een model, zodat je het vanuit alle hoeken op onze website kunt zien.

Nieuwe ontwerpen achter de schermen fotograferen bij WED2B

Je droomjurk is klaar en wacht ...

We zijn altijd super enthousiast wanneer de afgewerkte jurken in ons magazijn aankomen. Elk wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het aan onze hoge normen voldoet en wordt gestoomd voordat het in een beschermende zak wordt gestopt. Ten slotte worden de jurken verzonden naar WED2B-winkels in het hele land en is ons werk gedaan. Dan is elke droomjurk klaar en klaar om zijn perfecte bruid te ontmoeten. We hopen dat je net zoveel van hen houdt als wij!

Jurken klaar om te worden verzonden naar winkels achter de schermen bij WED2B

Als je genoten hebt van je exclusieve kijkje achter de schermen, klik dan hier om alle afgewerkte jurken te zien. Probeer je favorieten in je dichtstbijzijnde WED2B-winkel of ga voor meer inspiratie naar Instagram, Facebook of Twitter