Rechttoe rechtaan klassieke elegantie zal nooit uit de mode raken. Daarom zullen eenvoudige trouwjurken, met strakke lijnen, sobere silhouetten en misschien een vleugje ingetogen kant, altijd populair zijn bij onze bruiden. Bovendien is een eenvoudig ontwerp het perfecte blanco canvas. Begin met iets tijdloos en verfijnds en je kunt het zo veel afstylen als je wilt!

Onze bruidsdeskundigen hebben hieronder drie eenvoudige bruidsjurken uitgekozen die helemaal in het teken staan van subtiele stijl en rustige verfijning. Wat je toevoegt, of niet toevoegt, om je uiteindelijke unieke look te creëren is helemaal aan jou!

Bedrieglijk eenvoudig

Uitgelichte trouwjurk: Tate door Anna Sorrano
Uitgelichte trouwjurk: Tate door Anna Sorrano

Glinsterende Mikado spreekt al voor zich. Deze strakke, mermaid stijl is ontworpen om het lichaam te verlengen, met elegante naden die de blik naar beneden trekken over de lengte van de jurk. Er zijn ook kenmerkende naden over de zijkant van het lijfje en het heeft een hoge sweetheart halslijn voor voldoende steun en bedekking. Tenslotte is de detaillering tot een minimum beperkt, met slechts een elegante rij van bedekte knopen die helemaal langs de rug naar de glanzende sleep loopt.

Tate eenvoudige trouwjurken van Anna Sorrano
Tate eenvoudige trouwjurken van Anna Sorrano

Probeer deze jurk met onze slimme Wunderskirt, om extra volume toe te voegen en om de sleep perfect uit te laten komen. Het ziet er ook geweldig uit met een subtiel vleugje sprankeling in de taille en een paar opvallende oorbellen.

Ongecompliceerde chic

Uitgelichte trouwjurk: Ellwood van The Signature Collection
Uitgelichte trouwjurk: Ellwood van The Signature Collection

Ellwood is een moderne sheath die flatterend effen crêpe combineert met trendy kant voor een opvallend effect. Crêpe is het perfecte materiaal om het simpel te houden. Het is gemakkelijk te dragen en omlijst de rondingen zonder te plakken, voordat het valt in een zacht gedrapeerde sleep.

Ellwood eenvoudige bruidsjurken van de Signature Collectie
Ellwood eenvoudige bruidsjurken van de Signature Collectie

Het kant hier is prachtig ingetogen en voegt subtiele details toe aan het lijfje en de halslijn. De lange illusie mouwen zijn super mooi en bieden een aantrekkelijke dekking en, aan de achterkant, is er een nette rij van bedekte knopen. Combineer deze look met een klassieke tiara en je bent klaar om te gaan!

Strakke lijnen en chique kant

Uitgebeeld trouwjurk: Theoni van The Signature Collection
Uitgebeeld trouwjurk: Theoni van The Signature Collection

Tot slot hebben we de prachtige Theoni, die eenvoudige, flatterende crêpe combineert met iets meer gedetailleerde Chantilly en geborduurd kant. Het on-trend lijfje heeft verfijnd halfdoorschijnend kant en een delicaat geschulpte halslijn. De bandjes zitten ook perfect op de schouders en flatteren de armen en het decolleté.

Theoni eenvoudige trouwjurken van The Signature Collectiom
Theoni eenvoudige trouwjurken van The Signature Collectiom

Aan de achterkant zijn er nette knopen die langs de rok naar beneden leiden naar de opvallende uitgesneden kanten zoom, omzoomd met zacht eyelash kant. Voor bruiden die een subtiele en klassieke look willen, raden we aan om de accessoires tot een minimum te beperken, zodat de focus ligt op de strakke lijnen en het prachtige kant. Voeg gewoon onze stijlvolle sluier en een mooie haarkam toe om de look af te maken.

Om meer haaraccessoires te zien, pas je je favorieten in de dichtstbijzijnde WED2B winkel. Also, for more inspiration, check out our Instagram, Facebook or Twitter pages.