Onze Viva Bride collectie is bekend van zijn luxe, exclusieve bruidsjurken met glitterende en speelse randen. Er zijn altijd glinsterende sparkles op deze glamorous modellen te vinden en onze Viva Bride jurken  zijn bewerkt met luxe details.

Vandaag zijn we super enthousiast om 3 nieuwe glamorouze jurken van het assortiment te onthullen. Elk van deze exclusieve bruidsjurken zal je bruidegom zeker verblinden en ervoor zorgen dat iedereen jaren later nog over jullie trouwdag praat. Excited? Lees dan snel verder en ontdek als een van de eerste deze prachtige nieuwe designs

Total luxe

Fabulous Fiorella is een sprankelende Platinum Edition jurk met een prachtig geborduurde kant. Het Fit & Flare silhouette is perfect voor ieder figuur.

 

 

Oh-so pretty coverage

De chique illusion halslijn biedt het beste van twee werelden; een aantrekkelijke, lage sweetheart lijfje gecombineerd met veel dekking en ondersteuning.

 

 

A little extra…

Onze limited edition Platinum ontwerpen zijn zeer speciaal. Elk ontwerp heeft nog meer speciale details vergeleken met onze standaard collectie. Er is gewerkt met geborduurde kant, prachtige kralen en glinsterende matallics, net zoals Fiorella.

 

 Detail crop view van Fiorella Platinum Edition een exclusieve bruidsjurken

 

All over shimmer

Draai je om en de achterkant is net zo voortreffelijk als de voorkant. Er zijn prachtige kanten details, net zoals een vetersluiting waardoor de jurk perfect past. Waarom zou je ook niet een extra touch of sparkles toevoegen? Onze klassieke Estella riem en onze nieuwe Perla tiara, met glanzende parels, werken perfect.

 

Achteraanzicht van Fiorella Platinum Edition een exclusieve bruidsjurken

Lovely in lace

De princess-style rok geeft een extra touch aan de jurk. Je kan altijd nog wat extra volume toevoegen door onze 190 onderrok te dragen. Het opvallende kenmerk van deze jurk is de geborduurde kanten zoom, die de sleep perfect omlijst. Kijk voor vergelijkbare exclusieve bruidsjurken naar Jamie of Bronwyn. Of voor een vergelijkbare jurk met mouwen, probeer Alessia.

 

Achteraanzicht van Fiorella Platinum Edition een exclusieve trouwjurk

 

Platinum style

Lexington is nog een nieuwe toevoeging aan onze exclusieve bruidsjurken die deel uitmaken van onze Platinum Edition range. Het is een fantastische pretty A-line ontwerp met zachte tule en prachtige kanten. We’re in love!

 

Vooraanzicht van Lexington Platinum Edition een exclusieve bruidsjurken

 

Girly and gorgeous

De blush tule op het lijfje is zacht en verfraaid met mooie kantapplicaties. Deze jurk heeft ook afneembare bandjes, zo kan jij kiezen welke look het beste bij je past.

 

 Vooraanzicht van Lexington Platinum Edition, een exclusieve bruidsjurken

 

Layers upon layers

Bekijk het van dichtbij en zie dat de kanten applicaties op meerdere lagen tule zijn aangebracht. Dit geeft de jurk echte diepte en een volledig luxe gevoel.

 

 Detailuitsnede van Lexington Platinum Edition, een exclusieve bruidsjurken

 

Back story

Er zijn meer luxe lagen aan de achterkant, evenals flatterende bandjes om de schouders prachtig te omlijsten. De chique veter ziet er schitterend uit en zorgt voor de perfecte pasvorm.

 

Achteraanzicht van Lexington Platinum Edition een exclusieve bruidsjurken

 

Shine like a star

Dit romantische ontwerp is de perfecte macth met onze Nova-riem en mooie Aurelia-tiara. Je kunt ook kiezen hoe vol je de rok wilt. Draag hem voor meer volume met onze 163 onderrok of, voor een slanker silhouette verwijder de tule op de onderrok. Kijk voor vergelijkbare ontwerpen zonder bandjes bij Rowan en Casey. Of probeer een ontwerp met off-the-shoulder bandjes, zoals de Star.

 

Achteraanzicht van Lexington Platinum Edition een exclusieve bruidsjurken

 

A curve-enhancing silhouette

En tot slot hebben we de prachtige Monique, een super aantrekkelijke fishtail-ontwerp zo benadruk je de mooie rondingen.

 

Vooraanzicht van Monique Platinum Edition en exclusieve bruidsjurken

 

Catwalk chic

Het lijfje heeft een trendy neckline met illusion pandjes, dus het is super sexy met genoeg dekking. Er zijn ook aantrekkelijke cutouts onder de arm te vinden, voor een extra flirterige touch.

 

 front crop weergave van Monique Platinum Edition en exclusieve bruidsjurken

 

Breathtaking details

Het metalen geborduurde kant is bewerkt met prachtige parels, zilveren kralen en sprankelende pailletten voor een echte wow-factor.

 

 Detail crop view van Monique Platinum Edition en exclusieve bruidsjurken

 

Add some accessories

De aantrekkelijke V-hals aan de achterkant heeft sprankelende details, zoals prachtige kristallen knopen. Je kunt nooit teveel schitteren op de grote dag. Onze glinsterende Estella-riem en Regency-tiara zijn de perfecte aanvulling op dit adembenemende ontwerp.

 

 achteraanzicht van Monique Platinum Edition en exclusieve bruidsjurken

 Strike a pose

De prachtige fishtail-rok heeft een opvallende pailletten tule laag voor een extra vleugje glitter. Draag dit ontwerp samen met onze 190 onderrok die ervoor zorgt dat de jurk de juiste shape behoud. Als je meer exclusieve trouwjurken met een fishtail silhouet wilt zien, bekijk dan ook de Leilani, Daniella en Valerie.

 

 achteraanzicht van Monique Platinum Edition en exclusieve trouwjurken

 

Klik hier om meer exclusieve trouwjurken te vinden of klik hier om de volledige Viva Bride-collectie te bekijken. Probeer je favorieten in je dichtsbijzijnde WED2B-winkel of ga voor meer inspiratie naar Instagram, Facebook of Twitter.