Trends komen en gaan, maar als je een van onze klassieke kanten vintage trouwjurken kiest zullen uw trouwfoto’s er altijd geweldig uit zien. Als dat nu op uw 10e, 20e of zelfs 50e verjaardag is! Het is een prachtige romantische stijl die nooit verjaart, de zachte lijnen en flatterende kant ziet er geweldig uit op elke figuur.

Onze bruidsexperts voelen de liefde vandaag en hebben vier prachtige kanten vintage trouwjurken hieronder uitgezocht om u alvast in de stemming te brengen. Er is de glamoureuze Theroux, prinses-waardig Madaline en de mooie Lennox als alternatief. Moest een vintage trouwjurk niets voor u zijn, neem dan een kijkje bij de  Sorrento, die vintage is maar met een duidelijke moderne twist. Wij denken dat u zeker overtuigd zal zijn!

Retro Glamour

De Theroux van de Platinum Edition is de perfecte combinatie van vintage en glamour. Het beschikt over een prachtig kanten lijfje, decolleté en een glanzende Mikado rok!

Vooraanzicht van vintage kanten trouwjurk Theroux van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Theroux, a Platinum Edition, van Anna Sorrano

Trendsettende stijl

Het prachtige bovenstuk tikt een van de belangrijkste trends van dit seizoen af. Er is een lage hals met tule voor extra dekking en illusie bandjes uit kant. De split in de jurk is een look die rechtstreeks van de bruidscatwalk komt.

Vergrote weergave van vintage kanten trouwjurk Theroux van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Theroux, a Platinum Edition, van Anna Sorrano gestyled met de Willa-sluier van Amixi

 

Een duik nemen

De diepe uitgesneden rug is bedekt met een illusie, dus je hebt het beste van beide werelden. De stijlvolle bedekte knopen lopen ook helemaal naar beneden langs de lengte van de rok, dit creëert een belangrijk aandachtspunt als u uw entree maakt.

Gedetailleerde weergave van vintage kanten trouwjurk Theroux van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Theroux, a Platinum Edition, van Anna Sorrano

Een super flaterend ontwerp

De subtiele fishtail geeft een wow-factor aan de jurk en werkt perfect samen met de meer ingetogen kant van de jurk. Er zijn ook prinsesnaden om ervoor te zorgen dat de jurk naar wens zit terwijl de details van de kant doorgaan tot de heupen om de vormen te accentueren.

Achteraanzicht van vintage kanten trouwjurk Theroux van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Theroux, a Platinum Edition, van Anna Sorrano

Verliefd op vintage kant

Als u zou gaan voor een kanten vintage trouwjurken die perfect bij de princess-style past dan kan de jurk Madaline één voor u zijn. De sweetheart neckline en volumineuze A-lijn is alles wat een prinses bruid zou willen!

Vooraanzicht van vintage kanten trouwjurk Madaline van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Madaline van Viva Bride

Fonkelende versieringen

De bovenkant is voorzien van een traditionele sweetheart neckline voor een strakke afwerking. Het is ook bedekt met prachtige geborduurde kant, versierd met pailletten, voor net dat extraatje meer.

Vooraanzicht van vintage kanten trouwjurk Madaline van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Madaline van Viva Bride gestyled met de Royale tiara van Amixi

Een weelderige rok

De achterkant van het bovenstuk is eenvoudig en lief, met lint net zoals in een sprookje, terwijl de rok helemaal adembenemend is. De geborduurde kant gaat verder naar beneden vanuit het bovenstuk. Om deze jurk nog meer prinses-achtig te maken raden we aan om meerdere onderrokken te dragen om het maximale aan veerkracht en volume te geven.

Achteraanzicht van vintage kanten trouwjurk Madaline van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Madaline van Viva Bride gestyled met de Royale tiara van Amixi

Voeg accessoires toe

We houden van dit ontwerp met een stijlvol kanten jasje en een glamoureuze glinsterende riem. Het is de perfecte manier om twee totaal verschillende looks te creëren!

Vergrote weergave van vintage kanten trouwjurk Madaline van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Madaline van Viva Bride gestyled met de Royale tiara, Jessamy bruids bolero en Nova bruidsriem van Amixi

Een blozende schoonheid

De prachtige Lennox zet de prinsessen-uitstraling verder. Deze jurk komt in ivoor of blush. Keuzes, keuzes!

Vooraanzicht van vintage kanten trouwjurk Lennox van Viva Bride Gemarkeerde trouwjurk: Lennox van Viva Bride, in ivoor
Vooraanzicht van vintage kanten trouwjurk Lennox van Viva Bride Gemarkeerde trouwjurk: Lennox van Viva Bride, in blush

Goddelijke detaillering

Het bovenstuk is om van te smelten. Het beschikt over geborduurd kant op een onderlaag van Chantilly kant, voor een compleet luxe-gevoel. De hals is een enorme trend, maar is bedekt met tule zodat de decolleté niet al te onthullend is. Oh, en hebben we al gezegd dat er leuke, fijne bandjes zijn?

Vergrote weergave van vintage kanten trouwjurk Lennox van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Lennox van Viva Bride, gestyled met de Angel veil van Amixi

Slank en elegante bandjes

Dankzij de lage rug worden de fijne bandjes mooi gemarkeerd. De brede taillenaad breekt de jurk, waardoor de aandacht op uw taille wordt gevestigd. Dit ontwerp is geschikt voor een tumbling bomen in combinatie met één van onze sluiers die tot op de elleboog komt. Voeg er dan een sprankelende haarspeld aan toe om het af te maken!

Close-up achteraanzicht van vintage kanten trouwjurk Lennox van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Lennox van Viva Bride, gestyled met de Angel veil van Amixi

Maak een entree

De sleep zal volkomen majestueus lijken als u uw entree maakt. Om het aan iedereen te laten zien raden we aan om één, of zelfs twee, van onze onderrokken te dragen.

Achteraanzicht van vintage kanten trouwjurk Lennox van Viva Bride Trouwjurk uitgelicht: Lennox van Viva Bride

Hedendaagse stijl

Tot slot, Sorrento is de perfecte combinatie tussen modern en vintage. Dit stijlvolle mantelontwerp is flirterig maar toch bescheiden en het kant ziet er fantastisch uit in combinatie met de slanke silhouet.

Vooraanzicht van vintage kanten trouwjurk Sorrento door Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Sorrento door Anna Sorrano

Het is bedekt

De V-hals is laag, maar niet te laag. Het bovenstuk beschikt ook over een onderlaag van Chantilly kant, dus het voelt heel luxueus. We houden ervan hoe het kant verder loopt naar de heupen om de vormen meer te accentueren!

Gedetailleerde weergave van vintage kanten trouwjurk Sorrento van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Sorrento door Anna Sorrano

Schoon en eenvoudig

Aan de achterzijde heb je de illusiebandjes die de vorm van de rug gaan accentueren en genoeg steun bieden, terwijl de blinde rits voor een goede pasvorm zorgt.

Close-up achteraanzicht van vintage kanten trouwjurk Sorrento van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Sorrento door Anna Sorrano

Budgetvriendelijke extra’s

De crêpe rok volgt prachtig de vormen en eindigt dan met een delicate sleep. Het is niet noodzakelijk om een ​​onderrok te dragen bij dit gepaste ontwerp, dus kun je in plaats daarvan een stijlvolle tiara of een prachtige riem nemen. De keuze is aan jou!

Achteraanzicht van vintage kanten trouwjurk Sorrento van Anna Sorrano Trouwjurk uitgelicht: Sorrento door Anna Sorrano

Klik hier om meer vintage trouwjurken te ontdekken en probeer je favorieten in je dichtstbijzijnde WED2B-winkel. Voor meer inspiratie kun je ook terecht op Instagram, Facebook of Twitter.